Op zoek naar een suikervrij kerstmenu?

Het is de tijd van lekker eten en gezellig samenzijn met familie en vrienden. Mocht je zelf gastvrouw zijn, dan is het vaak een hele puzzel om een lekker 3-gangen menu op tafel te zetten, zonder dat iedereen met een enorme suikerpiek naar huis gaat. 

Ik ben er zelf al 'n tijdje mee bezig geweest en deel graag met je wat ik op tafel ga zetten. Mijn keuze is gevallen op een heerlijke soep als voorgerecht en als hoofd een vleesmaaltijd en de andere dag een vegetarisch hoogstandje. Als fervent liefhebber van toetjes heb ik er drie voor je opgenomen. Dan kun je zelf kiezen wat je het lekkerst vindt.

 

Download hieronder de recepten voor mijn voor- en hoofdgerechten en daarnaast de toetjes. Eet smakelijk en fijne Feestdagen!

Voor- en hoofdgerecht

Toetjes

Wacht, wacht, wacht, blijf nog even...

Met de Feestdagen voor de deur is het de hoogste tijd om ook jezelf eens flink te verwennen. Kies deze keer geen parfum of een nieuwe trui, maar iets voor je welzijn. Iets waar je héél lang plezier van zult hebben..

  • Ga je lichaam geven wat het nodig heeft om weer te bruisen van energie.

  • Zet die knop om en leer wat jouw lichaam nodig heeft om weer helemaal in balans te komen en hoe het past in je drukke leven.

  • Met de juiste voeding ga je je gegarandeerd beter voelen. 

Misschien denk je wel "dat moet ik zelf kunnen", maar dat is echt niet zo. Je moet immers eerst onderzoeken wat er loos is en dan met de juiste voeding je lichaam ondersteunen. Anders wordt het veel te lastig en blijf je steeds in die vicieuze circel draaien. 

Ik heb iets moois voor je.

Geef jezelf de allerbeste start van 2020

In vier weken leg je het fundament van je gezonde leefstijl en ga je je voelen zoals je dat al een hele tijd niet hebt gedaan. Ik heb een speciale aanbieding voor je.  Wacht niet te lang, want het is maar tijdelijk. Verwen jezelf vandaag, we beginnen in januari.

Voeding & Lifestyle coaching 

Orthomoleculair & hormonaal advies

voor de 40+ vrouw

Harstenhoekplein 4

2587 SN  DEN HAAG

Telefoon: 06-52488017

E-mail: brenda@brendavanwegen.nl

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

KvK nummer 62526030

BTW nummer NL002225703B22